Αρχείο

Κοπή Πίτας 2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη εκδήλωση κοπής της πίτας στις 02.02.2014 στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος μετά τον χαιρετισμό στην ομιλία του επισήμανε ότι είναι ανάγκη να γίνουν νέες εγγραφές με στόχο να ξεπεραστούν τα 300 μέλη που απαιτούνται για να ενταχθεί ο Σύλλογος σε προγράμματα χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των εργασιών εξωραϊσμού του χωριού.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη και φίλους να συμβάλλουν σε αυτόν τον στόχο.


Κοπή πίτας 2013

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συλλόγου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα. Η εκδήλωση έγινε στο Κρητικό κέντρο ΚΡΗΤΗ. Ο Πρόεδρος αφού καλωσόρισε τον κόσμο ενημέρωσε για την πορεία της πλατείας στο χωριό και για τα υπόλοιπα τρέχοντα θέματα του συλλόγου. Ακολούθησε η κοπή της πίτας ,ο χορός του Δ.Σ. και το γλέντι. Χαρακτηριστικό της φετινής εκδήλωσης ήταν η μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερα των νέων του χωριού μας. Μουσική έπαιξε το συγκρότημα του Αλέξανδρου Παπαδάκη. Επίσης έπαιξαν οι Χωριανοί μας Παπά Νικολής Λύρα, Μαθιουδάκης Μ.Αντώνης Λαούτο, Νικολιδάκης Θ. Κωνσταντίνος Λύρα.


Κοπή Πίτας 2012

Ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και φέτος, για δεύτερη φορά, τη καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα, στις 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 9 μμ στο Κρητικό κέντρο «Ζορμπάς». Ο πρόεδρος του συλλόγου καλωσόρισε και ευχήθηκε χρόνια πολλά στα μέλη, τους φίλους και όλους τους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στο Ερευνητικό Κέντρο και την κεντρική πλατεία του χωριού μας. Έγινε ειδική αναφορά στην υπέροχη νεολαία μας, που είναι το παρόν και το μέλλον του χωριού. Θα γίνει ότι καλύτερο για να έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις και στιγμές από το χωριό μας. Τέλος, τονίσθηκε η ανάγκη για συμμετοχή, συνοχή και αλληλεγγύη από τα μέλη προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Αυτό αποτελεί και το κεντρικό σύνθημα του συλλόγου. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και χορός από το Δ.Σ. Το χορό συνέχισε δυναμικά η νεολαία. Την όμορφη βραδιά συμπλήρωσε το πλούσιο μενού με Κρητικές παραδοσιακές γεύσεις. Ακολουθούν φωτογραφίες και video από την εκδήλωση.


Κοπή Πίτας 2011

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του συλλόγου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση έγινε στο Κρητικό κέντρο ΖΟΡΜΠΑΣ ,με μεγάλη συμμετοχή των Κισσανών της Αθήνας και των φίλων τους .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο και ομιλία για τις παρεμβάσεις πού έχουν γίνει μέχρι τώρα στο χωριό ,τα πεπραγμένα του συλλόγου και τα μελλοντικά σχέδια σχετικά με την ανάπτυξη του χωριού. Ακολούθησε η κοπή της πίτας ,στη συνέχεια χόρεψε το διακεκριμένο κρητικό συγκρότημα «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» κάτω από τους ήχους της γνήσιας παραδοσιακής λύρας του μεγάλου καταξιωμένου λυράρη Παπαδάκη Γιώργη .Μετά χόρεψε το Διοικητικό Συμβούλιο και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί. Ακολουθούν φωτογραφίες και Βίντεο από το γλέντι.

Επόμενη σελίδα  →

Create a website or blog at WordPress.com