Συνέχεια Αρχείο

Εκστρατεία Καθαρισμού

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κοινωνίας Κισσού διοργάνωσε την Κυριακή 4 Αυγούστου εκστρατεία γενικού καθαρισμού όλης της περιφέρειας Κισσού Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης στην οποία υπήρξε μεγάλη συμμετοχή κυρίως από νέους.

Ακολουθούν φωτογραφίες της δράσης.


Εγκαίνια του πρώην Δημοτικού Σχολείου

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου και τα εγκαίνια του πρώην δημοτικού σχολείου για την αποπεράτωση των κατασκευών μέσα και έξω .
Η εκδήλωση έγινε στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον ,στο γήπεδο του πρώην δημοτικού σχολείου , με τον ιδανικότερο ήχο και φώς  σε μια  τέλεια ατμόσφαιρα. Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε απο νωρίς και μέχρι τις 11 μμ περίπου  συγκεντρώθηκαν  τετρακόσιοι (400)και πλέον χωριανοί και φίλοι του συλλόγου .Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εντυπωσιακή είσοδο του συγκροτήματος «ΤΑ ΞΑΘΕΡΙΑ» που χόρεψαν κρητικούς χορούς με την υπέροχη λύρα του χωριανού μας καταξιωμένου λυράρη Ζαχαρία Στρατιδάκη.Στη συνέχεια ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα σχέδια τού συλλόγου για τό χωριό και τις προοπτικές του.Ακολούθησε ο χορός του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια του οποίου ο λυράρης τραγούδησε τις παρακάτω μαντινάδες :

»Πρώτος χορεύει ο Πρόεδρος με το Συμβούλιο του ,

νάνε καλά που έφτιαξε όμορφο το Χωριό του. »

»Ενας καινούργιος άνεμος φύσηξε στο Χωριό μας

και έφτιαξε έναν παράδεισο που είναι το σκολειό μας»

»Γειά σου Κισσέ με τ’άσπρα σου καμάρι το σκολειό σου

νά ‘σαι πολύ περήφανος για αυτόν τον σύλλογο σου» .

Το πρωτοφανές μαζικό αντάμωμα όλων των Κισσανών ,το υπέροχο περιβάλλον του ανακαινισμένου σχολείου,το καλό και πλήρες μενού με το καλό κρασί και  το άψογο σερβίρισμα ,δημιούργησαν τις προυποθέσεις για το αξέχαστο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί.


Η Εκδήλωση στις 5 Αυγούστου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου στο Πολιτιστικό κέντρο του Χωριού, η συμμετοχή των χωριανών ήταν μεγάλη και διασκέδασαν μέχρι το Πρωί. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και ζήτησε την στήριξη και την ενεργή συμμετοχή όλων στο έργο του Συλλόγου. Ακολουθούν εικόνες από την εκδήλωση.


Η Εκδήλωση στις 6 Αυγούστου 2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου στο Πολιτιστικό κέντρο του Χωριού, η συμμετοχή των χωριανών ήταν μεγάλη και διασκέδασαν μέχρι το Πρωί. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και ζήτησε την στήριξη και την ενεργή συμμετοχή όλων στο έργο του Συλλόγου. Ακολουθουν εικόνες από την εκδήλωση.

Create a website or blog at WordPress.com